Photosjov
Enhver, der har brugt Adope Photoshop eller lignende programmer, kan se med et halvt øje, at billedet af den døde Osama bin Laden er fup!

Man kan ikke lade være med at spekulere på, hvad strategien bag USA’s mord på Osama bin Laden egentlig går ud på. Mange kvikke kommentatorhoveder har sagt, at det handler om Obamas genvalg, for nu kan han sige, at det, der ikke lykkedes for den republikanske præsident George W. Bush, nu er lykkedes for demokraten Obama. Og det lyder jo meget plausibelt.
   Men er det virkelig præsident Obama, der har taget initiativet til mordet på bin Laden, tilmed begået i den suveræne nation Pakistan uden forudgående aftaler med den pakistanske regering? Eller er det i lige så høj grad et attentat på Obama?
   Hvis man betragter det konglomerat, præsident Eisenhower kaldte det ”Militært-industrielle-kompleks”, ja, så viser historien os, at denne illegitime magtfaktor har spillet den største rolle i alle de krige, USA har ført siden anden verdenskrig. Og det er mange, for hvis vi skal tælle alle ”de små” krige med, altså overfald på enkeltpersoner, statsledere og oprørsbevægelser etc., hvor ”The Marines” og andre mordgrupperinger har aktioneret, ja, så kender vi ikke tallet. Og kommer næppe heller ikke til det, trods Wikileaks og andres anstrengelser.
   Så spørgsmålet er, om mordet på bin Laden på længere sigt vil gavne Obama. Vi ser jo allerede, hvordan præsidentens troværdighed bliver undergravet af hans egne efterretningstjenester, der daglig kommer med nye udmeldinger om begivenhederne i Abbottabad.
   Politikens fotochef Thomas Borberg mener bestemt at vide, at Obama har en masse billeder af mordet i en skuffe i det ovale værelse, som han med mellemrum tager op og kigger på. Men, véd Borberg, så er billederne så grusomme, at den menneskekærlige præsident Obama ikke nænner at offentliggøre dem.
   Måske! Men hvis vi kigger nærmere på det billede af den dræbte bin Laden, som trods alt er blevet offentliggjort, så kræver det, som selv utrænede brugere af photoshops vil kunne se, ikke megen erfaring for at konstatere, at billedet er et fake! Man må umiddelbart tænke på det danske forsvarsministeriums komiske oversættelse af bogen ”Jæger – i krig med eliten” af
Thomas Rathsack til arabisk via et amatøragtigt oversætterprogram.
   Altså kunne man få den tanke, at Det militært-industrielle kompleks, der er republikansk helt ind i marven, har øjnet en chance for at gøre det af med Obama. Det er nok ikke noget tilfælde, at CIA netop nu har fået ny direktør, for Obama har nok lugtet lunten og må udtænke en plan, der kan imødegå de anklager for løsagtighed i omgangen med international ret, der ligger og skvulper i vandskorpen.
   Derfor er Obama så menneskekærlig, at han ikke vil vise de grusomme billeder af drabet. Fordi de er lavet på photoshop og på ingen måde beviser at Osama bin Laden er død.
   Lad os dertil føje, at ”begravelsen” fandt sted på havet ”efter muslimske ritualer”. Bortset fra at muslimer aldrig må kastes i havet!
   Hvis vi nu antager, at danske og vestlige medier er kontrollerede af amerikanske interesser, så forstår vi straks, hvorfor alle kommentatorerne kunne fortælle os, at denne sag ville føre til en strøm af ”konspirationsteorier”! Og konspirationsteorier véd vi nok, hvad er: Det er kritiske menneskers påpegning af huller i magtens forklaringer på udførte ugerninger. Og min ”konspirationsteori” er altså, at mordet på Osama bin Laden, der måske, måske ikke har fundet sted, dybest set er et forsøg på at vælte præsident Obama i det kommende præsidentvalg. ”Fri mig for mine venner, mine fjender klarer jeg selv!”, var der engang én, der sagde!

                                                                                  Henning Prins   

 

   

 

   

 

 

Tilbage til forside  Videre i portalen  Arkiv Forrige leder om Osama